- אופיר ספקים ייבוא, שיווק והפצה של חומרי אריזה ומוצרי אריזה, החל ממוצרים למעבדות אלקטרוניקה ועד מפעלים וחברות הובלה, דף חיפוש, לא מצאת את המוצר שחיפשת? למוצרים נוספים תוכל ליצור קשר דרך האתר או בטלפון 03-6522422
בד: דיאולן 50/50 או 100% כותנה במגוון צבעים S-XXXL :מידות לשאלות נוספות וקבלת מידע לגבי חלוקי גברים ובגדים נוספים לעבודה ניתן ליצור עימו קשר ואנו נשמח לעזור.
חלוק הוא פריט לבוש קליל אשר עובדים רבים נדרשים ללבוש אותו במקום עבודתם כחלק מדרישות התפקיד. קיימים מספר סוגים של חלוקי גברים: חלוק אשר עשוי מחמישים אחוז פוליאסטר וחמישים אחוז כותנה, וחלוק אשר עשוי מאה אחוז כותנה. החלוק נסגר בעזרת כפתורים לכל אורכו ובעל צווארון אלגנטי שמקנה לו מראה רשמי ומכובד.
חלוק הגבר מגיע בשלל מידות אשר יתאימו לכל עובד. החלוק עשוי מבד דק שמאפשר ללבוש אותו בקלילות לכן הוא לא מכביד על הלובש אותו. החלוק נעשה בצורה זו מכיוון שהוא מיועד ללבישה על הבגדים אשר מגיע עימם העובד מהבית ורק כאשר הוא בתפקיד הוא לובש את החלוק לעבודה.
קפה עלית 100 גרם
קפה עלית 100 גרםנס קפה עלית 200 גרם
נס קפה עלית 200 גרםנס קפה טאסטר צוייס רד מאק
נס קפה טאסטר צוייס רד מאק