דבק נייר לצביעה בתנור - אופיר ספקים, ייצור ויבוא של מוצרי אריזה איכותיים למחסנים לוגיסטיים, חברות שילוח, תעשייה ועוד. משלוחים לכל הארץ, מחירים סיטונאיים לכמויות. חברתנו מייצרת קרטונים עם הדפסה, סרט דבק מודפס, ניילון סטרץ, מעטפות שילוח, סרטי הדבקה, ניילון בועות, פקינג ליסט ועוד..
לא מצאתם את מה שחיפשתם?
למידע נוסף תוכלו ליצור קשר דרך האתר או בטלפון
03-6522422
מסקינגטייפ עמיד בטמפרטורה גבוה, דבק נייר עמיד בטמפרטורות של 200 – 80 מעלות, משמש לצביעה בתנור, לסגירת אריזות קרטון, להגנה של קירות בעת צביעה ולהגנה על פינות רהיטים.
דבק נייר עמיד לטמפרטורות גבוהות מתאים למגוון רחב של מטרות, עמיד, איכותי ונוח ביותר לשימוש.
דבק נייר עמיד בטמפרטורות גבוהות, מסקיינג טייפ, נייר דבק
מסקינגטייפ עמיד בטמפרטורה גבוה
דבק נייר עמיד בטמפרטורות של 200 – 80 מעלות, משמש לצביעה בתנור, לסגירת אריזות קרטון, להגנה של קירות בעת צביעה ולהגנה על פינות רהיטים.
דבק נייר עמיד לטמפרטורות גבוהות מתאים למגוון רחב של מטרות, עמיד, איכותי ונוח ביותר לשימוש.
מפרט :
דבק נייר עמיד טמפרטורות גבוהות ניתן להזמנה -
באורך 50 מטר
וברוחביים : 12,18,24,36,48 מ"מ.
דבק נייר עמיד לטמפרטורות גבוהות ניתן להזמנת 72 יחידות בקרטון (12,18,24 מ"מ) או 144 יחידות בקרטון (36,48 מ"מ)
דבק נייר עמיד בטמפרטורות של 200 – 80 מעלות ומיוחד לצביעה בתנור.
להדבקה נוחה ויעילה יותר ניתן להזמין אקדח לסרטי הדבקה.
סרטי הדבקה נוספים :
למידע נוסף אודות סרטי הדבקה נלחץ כאן.
כפפות עבודה P.U שחורות
כפפות עבודה P.U שחורות – אנו משווקים כפפות עבודה P.U אלסטיות המתאימות גם לעבודה עדינה, להגנה מקסימלית על הידיים. מוצר איכותי ונוח המתאים למגוון שימושים. משלוחים בכל הארץ.
כפפות עבודה P.U שחורותקש נייר גרוס
אופיר ספקים מציע לכם שקים של קש נייר גרוס איכותי לאריזה, קישוט והגנה על מוצרים עדינים. קש נייר גרוס איכותי.
קש נייר גרוסגליל ניילון בועות, פץ פץ אנטי סטטי
גליל ניילון בועות, פצפץ אנטי סטטיגמיש וחזק במיוחד, משמש לאריזת ציוד אלקטרוני, ומגן מפני חשמל סטטי, גליל ניילון בועות, פצפץ אנטי סטטי עשויי שתי שכבות שבניהן בועות אוויר. ניתן להזמין גליל ניילון בועות פצפץ אנטי סטטי בעובי דו שכבתי או בעובי תלת שכבתי.
גליל ניילון בועות, פץ פץ אנטי סטטי